Loader

Rreth Nesh

KUSH JEMI NE

Ne jemi ‘Go To’ Balkan Safety & Training Services, për Shërbimet e Shëndetit dhe të Sigurisë në Punë & Siguria Mjedisit (HSSE). Ne kemi kolektivisht shumë vite përvojë në rajonin e Ballkanit dhe njerëzit tanë janë dhe të kualifikuar në specializimet e tyre individuale. Gjuhët që fliten në organizatën tonë përfshijnë Shqip, Serbisht, Boshnjak, Maqedonisht, Turqisht, Anglisht, Gjermanisht, Greqisht dhe Italisht.

PSE NA ZGJODHET NE

Ne përpiqemi të gjejmë mënyra ekonomike dhe pragmatike për të udhëzuar dhe ndihmuar organizatat që të jenë në pajtim me ligjin dhe rregulloren e HSSE, si dhe duke i ndihmuar ata në zhvillimin e përfitimeve morale, sociale dhe financiare. Ne do të bëjmë çdo përpjekje për të akomoduar çdo kërkesë apo çdo shërbim brenda fushës sonë dhe ne gjithmonë do të kryejmë angazhimet tona profesionalisht dhe me mirësjellje.

Back To Top